Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužel pan prezident si za to může sám. Nejde o to, že je "in" strefovat se do jeho osoby, jde o posloupnost jeho činů "tady a teď" za dva roky funkčního období... Kromě toho výlevy nenávisti přicházejí spíše od jeho zastánců!

2 0
možnosti

J50i84ř37í 40J95o44n36á10š

13. 4. 2016 11:37

Pana Zemana jsem nevolil,ale už mne ty osobní výlevy nenávisti lezou krkem.Sakra,vždyť je to přece president! Někteří blogeři jsou jako hyeny ̈,nechce se mi je všechny jmenovat.Promiňte,blogeři,ale už by to mohlo stačit.Nenašli byste si někoho jiného? Ale já vím,trefovat se do Miloše Zemana je teď "in".Nejsem z něj nijak nadšený,ale respektuji jeho postavení.[>-]

0 0
možnosti

Nojo, hned jsem si na několik podobných, ale skutečných a krásných dopisů/výzev vzpomněl:

Vědci proti strachu a lohostejnosti. Nosná myšlenka je "Když se o imigrantech dozvíte něco neuvěřitelného, tak tomu nevěřte"

Nebo výzva členů Asociace spisovatelů, ke skupině Ortel a k tomu, že někteří hudebníci si myslí, že na pódiu si můžou říkat, co chtějí. No, fuj.

Nebo ta krásná výzva na stadionech No racism. Na té se mi mimo jiné líbí i to, že ukazuje, že na stadiony politika patří.

Naopak odsuzuji tan plakát, na kterém drzí fotbaloví chuligáni zobrazili prase a koránem. To odsuzuji hlavně proto, že politika na stadiony nepatří.

:-)

0 0
možnosti

P97a78v65e40l 18K55u74l39a

12. 4. 2016 15:48

Paráda, samozřejmě karma. Líbí se mi, jak tu levičáci, včetně pana Havránka, opět projevují svůj smysl pro humor :-)

10 0
možnosti

J32a65n 89Č48e80k30a65l

12. 4. 2016 15:41

Já fakt doufám, že jde o sarkasmus...

1 0
možnosti
Foto

Zatím naštěstí ano...

0 0
možnosti
Foto

Pracující lid se nikdy nebál projevit svou vůli. Dostali signatáři opravdu každý den řízek? Posílí je to v jejich odhodlání? Jednal tučňák správně?

0 0
možnosti

Škoda, velká škoda, že zrušili festival politické písně v Sokolově, tam by se zpěváci Koller a Dusilová vyřádili do aleluja, jen by tam ale nesměl učinkovat Pepíček Laufrů, ten by je s hrdiným kapitánem jisto jistě převálcoval.A i výzvy a provolání by se tam zadarmo v hlavním vysílacím čase mohly recitovat a pracující by mohli být spokojeni a věnovali by se pouze tomu báječnému polednímu meny.

1 2
možnosti

To jste poněkud vedle. Festivaly politické písně v Sokolovu pochlebovaly režimu. :-P

2 0
možnosti

Nepřejídáte se pane Jendo vtipnou kaší?

1 1
možnosti

S vámi bych šel klidně na pivo. R^:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1657x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.