Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Super článek, teď jde jen o to, zda účinnost nehomeopatické verze bude o tolik vyšší než homeopatické.... Pokud by ochrana očkováním trvala např. pouze 3 měsíce, tak rozdíl oproti homeopatiku moc velký nebude... Ale tak rizikové skupiny si před smrtí alespoň budou moci říct, že je někdo pořádně vopíchal;-D /pro vážné čtenáře - je to samozřejmě legrace, tak jako s těmi homeopatiky/.

1 0
možnosti

Účinnost vakcín proti chřipce se pohybuje např. mezi 15 - 60 %, někdy byla zachycena mimořádně neúčinná vakcína; také ty nynější jsou v účinnosti všelijak zprůměrované, např. mezi 60 - 95 %, ale zatím není nic jisté, zatím jsou jen omezená data např. jen u 12 000 očkovaných, monitorovaných v krátkém čase, zveřejněná data jsou kusá (např. onemocnění covid-19 u 30 osob po očkování). Předávkování imunitu neposiluje, naopak může jít o zvýšení rizik.

0 0
možnosti
Foto

Milé děti,

s jakou náladou pan ministr pana Konečného přijme? A co mu na jeho návrh odpoví? Jednal tučňák správně?

0 0
možnosti

J39i60r51i 37T61i98c44h51y

31. 12. 2020 16:52

Podle znalosti nabytych v ponekud jine oblasti, urcite ockovani proti urcite chorobe docili na priklad 93% imunitu, Opakovani tu imunitu zvysi rekneme na 97%. Pak vas z financnich duvodu nuti ku tretimu ockovani, coz zvysi imunitu jiz jen na 98-99%. Takze prvni ockovaci davka prakticky postaci, druha a zejmena treti je zcela zbytecna. O novych vakcinach proto coronoviru nic nevim.

0 0
možnosti
Foto

Proč tak při zdi? K očkování určitě postačí pouhý pohled na ampuli (ovšem nesmí to být Sputnik)

4 0
možnosti

No v UK šli ještě dále a mají první homeopatickou pohotovost. https://www.youtube.com/watch?v=2GWDCtcwiBU

0 0
možnosti
Foto

Jéňo, jste muž na správném místě! Přeji další úspěchy a pokud možno pozici prezidenta republiky. Teď přeji úspěšné a bezpečné přesunutí se do roku 21 s celou rodinou! Dále se pak ukáže...;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1657x
Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd., ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět.

S omezenou množinou gramatických pravidel a neomezenou množinou pojmů (vynalézám nová slova) jsem schopen utvořit nekonečné množství vět včetně těch, které nikdo nikdy předtím nenapsal.

Rád přijedu na besedu či čtení, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou. Čtení probíhá tak, že příchozím jsou rozdány výtisky mého článku, knihy atd., já se posadím a jím, zatímco diváci čtou. Nahlas. Všichni. Najednou.