Kuchtění s Dr. Jendou

Jenda Šilhavý

V melounovém cukru...

Neskutečná chuťová bomba pozdního léta! Mix rafinovaných chutí ovoce, čokolády, čili papriček, třtinového cukru a džamajského rumu! Jeden z mnoha geniálních receptů Dr. Jendy, jež si přivezl z letních cest po exotických zemích... než začne prodávat snowboardy!

20.8.2010 v 11:11 | Karma článku: 9.49 | Přečteno: 1399 | Diskuse

Jenda Šilhavý

Tibetská rýže

Kuchtění s Dr. Jendou: Dr. Jenda je charismatický chlapík, který v mládí procestoval skoro celý svět a všude nejen jedl a pil, ale také se zajímal o místní kuchyni a přípravu pokrmů. S recepty, které si přivezl a navíc kongeniálně upravil, má ohromný úspěch. Je skromný a přátelský, na nic si nehraje, je prostě jeden z vás, a také prodává snowboardy.

13.8.2009 v 9:09 | Karma článku: 15.22 | Přečteno: 3016 | Diskuse
Počet článků 179 Celková karma 14.81 Průměrná čtenost 1704

Narodil jsem se jako doktor přírodních věd v rodině strojního inženýra. Dětství jsem strávil doma. Po studiích jsem pracoval v různých zaměstnáních. Nyní si užívám nezaslouženého odpočinku a občas něco napíšu. Tak jako mnozí kolegové zde, vydal jsem již mnoho knih. Namátkou Tučňákovy příhody I, Tučňákovy příhody II atd. až Tučňákovy příhody X, ale všechny jsou rozebrány, takže nemá cenu je shánět. Rád přijedu na besedu či čtení autorovi, bude-li to podpořeno řízkem nebo koláči s kávou.

Najdete na iDNES.cz